emt1.jpg

Taas tulee yllätyksenä ilmeisesti miehille naisten ulkonäköpaineet ja juttu pitää oikein tehdä asiasta kun joku jolla lienee enemmän instaseuraajia on todennut nämä nykyajan korsetit epämukaviksi. Kommenttiosio on onneksi tyhjä. 

emt1.jpg

Miksi näissä laihdutusartikkeleissa on aina naisen kuva. Ei tule yhtään sellainen olo että pitäisi olla laiha tai että naisten pitäisi olla laihoja? Mihin on unohdettu ne läskit valittavat mamman pullaposket joka huutavat ylilaudalla kuorossa kuinka kaikki on yhteiskunnan vika kun ei saa naista? Miksen koskaan näe perussuomalaista Timo Soinin näköistä henkilöä näissä, tämäkin kuvituskuva voisi sopia mihin muuhun tahansa naisiin ja syömiseen liittyvään artikkeliin. 

sasa.jpg

"Lupaavaa mallinuraa luova Caia on kuin identtinen äitinsä kopio upeiden kasvonpiirteidensä ja hulmuavan ruskeiden hiustensa kanssa. Hurmaava kaksikko menisi jopa siskoksista.

Caiasta onkin kuoriutunut äitinsä rinnalla todellinen fashionista."

Kirjoittaa Iltalehden toimittaja jasmiini-joku. Taputan hitaasti, onnistuit juuri kuvailemaan 15-vuotiasta kuin pehmopornofanfictionissa. Nuoria tyttöjä kannattaa aina verrata aikuisiin kypsiin naisiin, niin ajatus siitä että he ovat lähempänä alkaa tuntua oikeammalta. Minua oksettaa. 

lool.jpg

... Ja tämmöstä. Onneksi ihmiskunnassa on toivoa koska kysyntä luo tarjonnan. (Huomatkaa sarkasmi/ironia/passiivis-agressiivisuus) 

 

En muista millainen iltalehti.fi aikoinaan oli mutta olen tuolta varmaan aina uutiseni vilkaissut ja ihmettelen yhä vähemmän sitä miksi kehonkuvani on aina ollut järjettömän vääristynyt. Kun puntari näytti 165-senttisellä vartalollani 42 kiloa, en ollut tyytyväinen. En olisi varmaan koskaan, sama mitä se numero sanoisi, tai vaikka ne muuttuisivat kirjaimiksi ja käskisivät syömään lisää. 

Ensimmäisen kerran ala-asteella yritin bulimoida ja dieetin aloitin 7.luokalla. Kuukautiseni eivät olleet alkaneet edes kun mietin jo painoani ja alapääkarvoitustani.