2721.jpg

Uutiskynnys on selvästi ylitetty maailmalla

2722.jpg

Ettekö vittu voisi keksiä uudelle päivälle uuden uutisen. Laihduttaneet naiset jotka ovat nyt upean sexikkäitä, haluttuja ja esineellistettyjä alkaa olla jo vähän out uutisena. 

2723.jpg

Tätä nyt ei tarvitse katsoakaan tai lukea tietääkseni sisällön; joku uhrea, valkoisessa haarniskassaan oleva normaaliksi ihmiseksi luokiteltava mies puuttui tilanteeseen! Nostetaan nyt hänet alustalle eikä keskustella esimerkiksi siitä kuinka seksuaalista häirintää saisi vähenemään. Tässäkin mainitaan otsikossa sana "kosto", joten on kai sitten sankarillisempaa käyttää nyrkkiä kuin puhutella aiheesta. (Voi miten huijatuksi olen tullutkaan! Aina olen luullut että kyseessä on oikea pelastamisoperaatio, vaikka oikeasti kyseessä on urosten välinen mittelö joka ratkaistaan kerran ja annetaan homman jatkua ilman itse ongelman ytimeen painumista)

2724.jpg

No en syytä Nooraa kyllä yhtään mutta iltalehti, mitä vittua, miksi uutisoitte näin hirveästä asiasta hymyilevän naisen kuvalla ja jopa rohkaisevalla tekstillä "siitä voi selvitä"-tyyliin? Taas vältellään puhumista ongelmista, puhutaan vain seurauksista eikä siitä miten niitä voitaisiin ehkäistä. 

2725.jpg

Ja missä vitun koulussa nämä toimittajantampiot ovat käyneet kun ovat sekoittaneet sanan "tähtipelaaja" ja "murhaaja". 

(Jätän oscar-pukuhässäkät liian avoimine kaula-aukkoineen kommentoimatta sillä olisi turhaa toistaa itsensä jokaisen kuvakaappauksen alla vielä pahemmin kuin nyt teen.)